FrmArtuklu

FrmArtuklu

Kaliteli Paylaşımın Adresi


Go Back   FrmArtuklu > (¯`·.(¯`·.Müzik Dünyası Sanatçılar ·´¯).·´¯) > Müzik & Sinema > Sanatçı Tanıtımları



Sponsorlu Bağlantılar
   

Gözde Kansu Kimdir - Gözde Kansu Biyografisi, Resimleri

Sanatçı Tanıtımları icinde Gözde Kansu Kimdir - Gözde Kansu Biyografisi, Resimleri konusu , Gözde Kansu Biyografi - Gözde Kansu Resimleri - Gözde Kansu Filmleri - Gözde Kansu Dizileri - Gözde Kansu Hayatı Gözde Kansu Gözde Kansu (d. 23 Ağustos 1980, İzmir), Türk oyuncu. ...

Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Alt 01-09-2011   #1 (permalink)
Standart Gözde Kansu Kimdir - Gözde Kansu Biyografisi, Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar


Gözde Kansu Biyografi - Gözde Kansu Resimleri - Gözde Kansu Filmleri - Gözde Kansu Dizileri - Gözde Kansu Hayatı

Gözde Kansu

Gözde Kansu (d. 23 Ağustos 1980, İzmir), Türk oyuncu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Dükkanı adlı kast ajansındadır.


Oyunculuğa nasıl başladığını
  • Oyunculuğa nasıl başladığımı anlatmak için çok geri gitmek gerekiyor çünkü her şey baleyle başladı. Doğduğumda çok esnek olduğum için ailem korkup beni doktora götürmüş (gülüyor). Doktor da "Bu kızı hemen baleye yazdırın" demiş. Yaşıtlarım anaokuluna giderken; ben kendimi bale resitallerinde buldum. Ben okul hayatımda sürekli okulu kırıp, okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer alan, sahneden inmeyen öğrencilerinden oldum. Tiyatrocular ne yapıyor, sınavlara nasıl giriliyor derken kendimi İstanbul'da buldum. İstanbul Şehir Tiyatroları'nın oyunlarını seyretmeye İstanbul'a geldim. Ekiple tanıştım ve sonra onların Antalya turnelerine davet edildim. Antalya'dan dönünce de İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nün sınavlarına girdim ve kazandım.
şeklinde belirtti.



Filmografisi
  • Hanımın Çiftliği (TV dizisi) 2010
  • Bahar Dalları (TV dizisi) 2009 Emine
  • Neşeli Hayat 2009
  • Dudaktan Kalbe 2007-8 Nimet Başar Altuğ
  • Issız Adam 2008 Sinem
  • Cemile (TV dizisi) 2006 Elvan
  • Haylaz Babam (TV dizisi) 2005 Sekreter Yasemin
  • Kısmet (dizi) (TV dizisi) 2005 Ebru
  • Canım Benim (TV dizisi) 2004
  • Mürüvvetsiz Mürüvvet (TV filmi) 2004
  • Yeter Anne (TV dizisi) 2002 Deniz
  • Üzgünüm Leyla (TV dizisi) 2000
  • Abuzer Kadayıf (film) 2000 Plajdaki kız
  • Ayrılsak da Beraberiz 1999 Öğretmen
  • Çiçek Taksi 1995


Vikipedi, özgür ansiklopedi


 

DeMSaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Hızlı Cevap
Sponsorlu Bağlantılar
Yeni Konu aç  Cevapla

Sayfayı Paylaş

Hızlı Cevap
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Sorunun cevabını alttaki kutucuğa yazınız. (Gerekli)

Mesajınız:

Seçenekler


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şevket Aziz Kansu Kimdir - Şevket Aziz Kansu Biyografisi SeLeN Biyografi & Otobiyografi 0 23-03-2012 00:28
Ceyhun Atıf Kansu Kimdir - Ceyhun Atıf Kansu Hayatı SeLeN Biyografi & Otobiyografi 0 19-09-2011 20:09
Şevket Aziz Kansu Kimdir - Şevket Aziz Kansu Biyografisi SeLeN Biyografi & Otobiyografi 0 10-05-2011 23:16
Gözde Türkpençe Kimdir - Gözde Türkpençe Biyografisi SeLeN Sanatçı Tanıtımları 0 14-04-2011 20:16
Gözde Mutluer Kimdir - Gözde Mutluer Biyografisi SeLeN Sanatçı Tanıtımları 0 08-03-2011 16:32


Saat: 10:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Frmartuklu.Net ©2008 - 2014