FrmArtuklu

FrmArtuklu

Kaliteli Paylaşımın Adresi


Go Back   FrmArtuklu > (¯`·.(¯`·.Müzik Dünyası Sanatçılar ·´¯).·´¯) > Müzik & Sinema > Sanatçı Tanıtımları



Sponsorlu Bağlantılar
   

Meral Çetinkaya Kimdir - Meral Çetinkaya Biyografisi

Sanatçı Tanıtımları icinde Meral Çetinkaya Kimdir - Meral Çetinkaya Biyografisi konusu , Meral Çetinkaya Kimdir - Meral Çetinkaya Resimleri - Meral Çetinkaya Biyografisi - Meral Çetinkaya Hakkında Meral Onuktav Çetinkaya (d. 5 Mart 1945, Bursa) Sinema ve tiyatro sanatçısı. Dostlar Tiyatrosu, Bakırköy ...

Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Alt 01-11-2010   #1 (permalink)
Standart Meral Çetinkaya Kimdir - Meral Çetinkaya Biyografisi

Sponsorlu Bağlantılar


Meral Çetinkaya Kimdir - Meral Çetinkaya Resimleri - Meral Çetinkaya Biyografisi - Meral Çetinkaya Hakkında



Meral Onuktav Çetinkaya (d. 5 Mart 1945, Bursa) Sinema ve tiyatro sanatçısı.



Dostlar Tiyatrosu, Bakırköy Belediye Tiyatroları gibi topluluklarda çalışan sanatçı, aynı zamanda 1992'de ölen Yavuzer Çetinkaya'nın eşidir. Sinema filmleri de çeviren sanatçı, Bizimkiler dizisinde Ayla hanım karakteriyle başarılı bir tipleme çizmiştir.

Rol aldığı bazı oyunlar

* Sivas 93
* Oyun Sonu
* Aymazoğlu ve Kundakçılar
* Sezuan'ın İyi İnsanı
* Ocak
* İvan İvanoviç Var mıydı Yok muydu
* Hadi Öldürsene Canikom
* Bir Cinayetin Söylencesi
* Bay Puntila İle Uşağı Matti
* Keşanlı Ali Destanı

Ödülleri

* 4. Ankara Film Festivali, 1992 - En İyi Kadın Oyuncu Suyun Öte Yanı
* 18. Antalya Film Şenliği, 1981 - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Hazal
* 34. Antalya Film Şenliği, 1997 - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Solgun Bir Sarı Gül

Filmografisi

* Karanlıktakiler - 2009
* Mutluluk - 2007

* Vizontele Tuuba - 2003

* Maruf - 2001
* Vizontele - 2000
* Eylül Fırtınası - 1999
* Duruşma - 1998
* Kaç Para Kaç - 1998
* 80. Adım - 1996
* İz - 1994
* Piano Piano Bacaksız - 1992
* Çıplak - 1992
* Suyun Öte Yanı - 1991
* İki Başlı Dev - 1990
* Uçurtmayı Vurmasınlar - 1989
* Medcezir Manzaraları - 1989
* Herşeye Ragmen - 1988
* Suda Yanar - 1987
* Sızı - 1986
* Bir Avuç Cennet - 1985
* Bir Yudum Sevgi - 1984
* F.rar - 1984
* Hazal - 1979
* Binbir Gece - 2006
* Şeytan Ayrıntıda Gizlidir - 2004
* Gülbeyaz - 2002
* Solgun Bir Sarı Gül - 1996
* Yaz Yağmuru - 1993
* Yazlıkçılar - 1993
* Denize Hançer Düştü - 1992
* Kaldırım Serçesi - 1989
* Bizimkiler - 1989
* Kantodan Tangoya - 1989
* Ponente Feneri - 1988
* Keşanlı Ali Destanı - 1988
* Geyikler, Annem ve Almanya - 1987

 

SeLeN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Hızlı Cevap
Sponsorlu Bağlantılar
Yeni Konu aç  Cevapla

Sayfayı Paylaş

Hızlı Cevap
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Sorunun cevabını alttaki kutucuğa yazınız. (Gerekli)

Mesajınız:

Seçenekler


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ali Çetinkaya Kimdir - Ali Çetinkaya Biyografisi Mavi_inci Biyografi & Otobiyografi 0 26-03-2011 00:47
Dağıstan Çetinkaya Kimdir - Dağıstan Çetinkaya Biyografisi Mavi_inci Biyografi & Otobiyografi 0 27-02-2011 21:14
Dr. Meral Kılıçözlü Anaokulu Kırşehir SeLeN Anaokulu ve İlköğretim Okullarımız 0 20-07-2010 19:53
Meral Kaplan Kimdir? Meral Kaplan Resimleri Mavi_Sema Sanatçı Tanıtımları 1 09-02-2010 23:08
Bir Sus Mühürlenmiş Dilime ..::Meral BİLGİÇ::.. Dine Aşk-Sevgi-Evlilik Sözleri 0 30-10-2009 02:29


Saat: 03:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Frmartuklu.Net ©2008 - 2014