FrmArtuklu

FrmArtuklu

Kaliteli Paylaşımın Adresi


Go Back   FrmArtuklu > (¯`·.(¯`·.Müzik Dünyası Sanatçılar ·´¯).·´¯) > Müzik & Sinema > Sanatçı Tanıtımları



Sponsorlu Bağlantılar
   

Kareena Kapoor Kimdir - Kareena Kapoor Biyografisi

Sanatçı Tanıtımları icinde Kareena Kapoor Kimdir - Kareena Kapoor Biyografisi konusu , Kareena Kapoor resimleri - hint oyuncular - bollywood stars - kareena kapoor resimleri - hint ünlüleri D.günü, d.yeri: 21 eylül 1980, Bombay, Maharashtra, Hindistan Doğum ismi: Kareena Randhir Kapoor Lakabı: ...

Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Alt 10-10-2010   #1 (permalink)
Standart Kareena Kapoor Kimdir - Kareena Kapoor Biyografisi

Sponsorlu Bağlantılar


Kareena Kapoor resimleri - hint oyuncular - bollywood stars - kareena kapoor resimleri - hint ünlüleri










D.günü, d.yeri: 21 eylül 1980, Bombay, Maharashtra, Hindistan
Doğum ismi: Kareena Randhir Kapoor
Lakabı: Bebo
bir ablası var, Karisma

Filmografi:

#Ra.One (2011) yapımda
# Golmaal 3 (2010) yapımda
# Kurbaan (2009)
# Milenge Milenge (2010)
# 3 idiots (2009)
# Untitled Renzil D'Silva Project (2009) (announced)
# Kambakkht Ishq (2008) (pre-production)
... aka Incredible Love (USA: literal English title)
# Billo Barber (2008) (filming) .... Special Appearance in a song
# Main Aur Mrs Khanna (2008) (filming) .... Mrs. Khanna
# Golmaal Returns (2008) (post-production) .... Ekta
# Roadside Romeo (2008) (post-production) (voice) .... Laila
# Milenge Milenge (2008) (completed) .... Priya

# Tashan (2008) .... Pooja 'Guddiya' Singh
... aka Style (India: English title: literal title)
# Om Shanti Om (2007) (uncredited) .... Walks past on red carpet
# Jab We Met (2007) .... Geet Dhillon
# Don (2006/I) .... Kamini / Sonia
# Omkara (2006) .... Dolly R. Mishra
# Chup Chup Ke (2006) .... Shruti
# 36 China Town (2006) .... Priya
# Dosti: Friends Forever (2005) .... Anjali
# Kyon Ki... (2005) .... Dr. Tanvi Khurana
# Bewafaa (2005) .... Anjali Sahai
# Hulchul (2004) .... Anjali
# Aitraaz (2004) .... Priya Saxena/Malhotra
# Fida (2004) .... Neha Verma
... aka Crazy (International: English title)
# Dev (2004) .... Aaliya
# Yuva (2004) .... Mira
... aka The Youth (International: English title)
# Chameli (2003) .... Chameli
# LOC: Kargil (2003) .... Simran
... aka L.O.C. (India: Hindi title: promotional abbreviation)
# Main Prem Ki Diwani Hoon (2003) .... Sanjana
... aka I Will Love Him Till the End of Time (International: English title: informal alternative title)
# Khushi (2003) .... Khushi Singh
# Talaash: The Hunt Begins... (2003) .... Tina
# Jeena Sirf Merre Liye (2002) .... Pooja (Pinky)
# Mujhse Dosti Karoge! (2002) .... Tina Kapoor
... aka Let's Be Friends! (informal literal English title)
# Kabhi Khushi Kabhie Gham... (2001) .... Pooja 'Poo' Sharma
... aka Happiness & Tears (USA: DVD box title)
... aka K3G (India: Hindi title: informal short title)
... aka KKKG (India: Hindi title: informal short title)
... aka Sometimes Happiness, Sometimes Sorrow (International: English title)
... aka Sometimes Happy, Sometimes Sad (Europe: English title)
# Ajnabee (2001) .... Priya Malhotra
# Asoka (2001) .... Kaurwaki
... aka Ashoka the Great (India: English title) (USA)
... aka Samrat Ashoka (India: Tamil title: dubbed version)
# Yaadein... (2001) .... Isha Singh Puri
... aka Cherished Memories (USA: informal English title)
# Mujhe Kucch Kehna Hai (2001) .... Pooja Saxena
# Refugee (2000) .... Nazneen 'Naaz' M. Ahmed

 

SeLeN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Hızlı Cevap
Sponsorlu Bağlantılar
Yeni Konu aç  Cevapla

Sayfayı Paylaş

Hızlı Cevap
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Sorunun cevabını alttaki kutucuğa yazınız. (Gerekli)

Mesajınız:

Seçenekler


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eda Ece Kimdir - Eda Ece Biyografisi SeLeN Sanatçı Tanıtımları 0 22-11-2011 23:31
Cha Bum Kun Kimdir - Cha Bum Kun Biyografisi SeLeN Yerli - Yabancı Sporcular 0 22-02-2011 15:01
Anil Kapoor Kimdir - Anil Kapoor Biyografisi SeLeN Sanatçı Tanıtımları 0 05-02-2011 01:07
Kareena Kapoor Resimleri - Kareena Kapoor Fotoları SeLeN Sanatçı-Ünlü Resimleri 0 10-10-2010 01:51
MFÖ , MFÖ Kimdir, MFÖ Biyografisi NeslisH Biyografi & Otobiyografi 0 02-11-2008 13:36


Saat: 03:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Frmartuklu.Net ©2008 - 2014