Gözde Kansu Kimdir - Gözde Kansu Biyografisi, Resimleri

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda DeMSaL tarafından 1 Eylül 2011 tarihinde açılan konu

  1. DeMSaL

    DeMSaL Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Gözde Kansu Kimdir - Gözde Kansu Biyografisi, Resimleri konusu Gözde Kansu Biyografi - Gözde Kansu Resimleri - Gözde Kansu Filmleri - Gözde Kansu Dizileri - Gözde Kansu Hayatı

    Gözde Kansu

    Gözde Kansu (d. 23 Ağustos 1980, İzmir), Türk oyuncu.
    [​IMG]


    Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Dükkanı adlı kast ajansındadır.


    Oyunculuğa nasıl başladığını
    • Oyunculuğa nasıl başladığımı anlatmak için çok geri gitmek gerekiyor çünkü her şey baleyle başladı. Doğduğumda çok esnek olduğum için ailem korkup beni doktora götürmüş (gülüyor). Doktor da "Bu kızı hemen baleye yazdırın" demiş. Yaşıtlarım anaokuluna giderken; ben kendimi bale resitallerinde buldum. Ben okul hayatımda sürekli okulu kırıp, okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer alan, sahneden inmeyen öğrencilerinden oldum. Tiyatrocular ne yapıyor, sınavlara nasıl giriliyor derken kendimi İstanbul'da buldum. İstanbul Şehir Tiyatroları'nın oyunlarını seyretmeye İstanbul'a geldim. Ekiple tanıştım ve sonra onların Antalya turnelerine davet edildim. Antalya'dan dönünce de İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nün sınavlarına girdim ve kazandım.
    şeklinde belirtti.



    Filmografisi
    • Hanımın Çiftliği (TV dizisi) 2010
    • Bahar Dalları (TV dizisi) 2009 Emine
    • Neşeli Hayat 2009
    • Dudaktan Kalbe 2007-8 Nimet Başar Altuğ
    • Issız Adam 2008 Sinem
    • Cemile (TV dizisi) 2006 Elvan
    • Haylaz Babam (TV dizisi) 2005 Sekreter Yasemin
    • Kısmet (dizi) (TV dizisi) 2005 Ebru
    • Canım Benim (TV dizisi) 2004
    • Mürüvvetsiz Mürüvvet (TV filmi) 2004
    • Yeter Anne (TV dizisi) 2002 Deniz
    • Üzgünüm Leyla (TV dizisi) 2000
    • Abuzer Kadayıf (film) 2000 Plajdaki kız
    • Ayrılsak da Beraberiz 1999 Öğretmen
    • Çiçek Taksi 1995


    Vikipedi, özgür ansiklopedi


     

Bu Sayfayı Paylaş