Doktorlar Dizisi Oyuncuları Resimli Biyografi

'Diğer Yerli Diziler' forumunda UquR tarafından 22 Ağustos 2008 tarihinde açılan konu

  1. UquR

    UquR Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Doktorlar Dizisi Oyuncuları



    Doktorlar Dizisi Oyuncuları




    Yasemin Ergene (Ela)

    [​IMG]


    Yasemin Ergene, (d. 22 Ocak 1985, Almanya) Türk aktris ve manken.
    Lise öğrenimini Te[​IMG]dağ'ın Mürefte köyünde tamamladıktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünde eğitim aldı. Koçum Benim, Çocuğun Var Derdin Var, Ah Be İstanbul, Aşk Oyunu ve Doktorlar adlı televizyon dizilerinde rol aldı.


    Oynadığı diziler

    * Aşk Oyunu, Ekin Teksoy(Serbest)
    * Doktorlar, Ela Altındağ
     
  2. UquR

    UquR Üye

    Kutsi (Levent)

    [​IMG]


    Gerçek Adı : Ahmet Kutsi Karadoğan
    Doğum Tarihi : 16 Mart 1973
    Kutsi - Oyuncu2006 - Doktorlar : Levent

    Anne adı Hatice, baba adı Şinasi'dir. Lise yıllarında yakın çevresinin "sesin güzel" uyarılarını önemseyen ve şan dersi alan Kutsi, 2000 yılında Erol Köse Production tarafından ilk albümü "Aşk Payını Aldı"yı çıkararak büyük bir ünvan kazandı. Uzun bir ara veren ve bu arada çok iyi şarkılar yapan Kutsi, 2005 yılında Erol Köse Production tarafından "Sana Ne" albümünü çıkartı.

    Bir kız kardeşi olan Kutsi, Ayrancı Lisesi'ni bitirmiştir. En sevdiği eşyası ise gitarıdır.

     
  3. UquR

    UquR Üye

    M[​IMG]et Aslan (Burak)

    [​IMG]Click this bar to view the full image.[​IMG]


    Doğum tarihi: 1974

    Eğitimi: Pera Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü

    İlk önce TRT’deki çocuk programlarında ve Kanal D Çocuk Kulübü’nde dikkatleri üzerine çekti. Çocuklara televizyonun içindeymiş gibi sesleniyor; masalları birebir ve yaşayarak anlatıyor; en önemlisi onlara “sen” diyerek bir ağabey gibi hitap ediyordu. Mimikleri kuvvetli olduğu için miniklerden çok büyükleri ekran başına kilitliyordu. Sonrasında sayısız reklam filminde yer aldı. Şimdilerde ise Kanal D’nin popüler dizisi “Yarım Elma”da Yonca’ya olan gizli aşkını bir türlü itiraf edemeyen Sarp’ı rolünde oynadı.
     
  4. UquR

    UquR Üye

    Be[​IMG] Aksoy (Suat)

    [​IMG]


    Be[​IMG] Aksoy (d. 18 Mart 1969)

    1992 Yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu.19-20 yaşında iken konservatuvarın ilk yılında Devlet Tiyatrosu'nda Cüneyt Gökçer ile beraber "Damdaki Kemancı" oyununda küçük bir rol oynadı. Sonra Haluk Kurtoğlu ile "Tohum ve Toprak"ta yine küçük bir rolü oldu. Kenan Işık'ın yönetiminde yine ufak bir rolde oynadıktan sonra Devlet Tiyatrosu'nda sahne tozunu yutmuş oldu.

    İki sene Dormen Tiyatrosu, iki sezon Gülriz Sururi ve arkasından altı sene Kent Oyuncuları'nda oynadı.Kenterler'de Müşfik Kenter'le beraber oynadığı "Helen Helen" adlı iki kişilik oyun, "Yolun Yarısı", "Uşak Ne Gördü?", "Sokak Kızı İrma", "Ver Elini Broadway" ve "Çok Uzak Fazla Yakın" gibi oyunlar bazılarıdır.

    Oynadığı Bazı Oyunlar

    * Koca Bir Aşk Çığlığı
    * Antiloplar
    * Fernado Krapp Bana Mektup Yazmış
    * Helen Helen
    * Yolun Yarısı
    * Uaşk Ne Gördü
    * Sokak Kızı İrma
    * Çok Uzak Fazla Yakın
    * Tohum Ve Toprak
    * Damdaki Kemancı


    Filmografisi

    * Doktorlar 2006
    * Kadirşinas 2004
    * Omuz Omuza 2004
    * Ömerçip 2003
    * Aşkları Ege de Kaldı 2002
    * Abdülhamit Düşerken 2002
    * Ağlayan Kadın 2000
    * Bir Demet Yerli Film 2000
    * Bize Ne Oldu 1999
    * Sakin Kasabanın Kadını 1997
    * Yasemin 1997
    * Nefes Alamıyorum 1996
    * Çiçek Taksi 1995
    * Zirvedekiler 1993
    * Yaz Evi 1993
     
  5. UquR

    UquR Üye

    Melike Güner (Zenan)

    [​IMG]


    Melike Güner (d. 1979), Türk dizi ve tiyatro oyuncusu.

    2 Haziran 1979 yılında İstanbul' da doğdu. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi' nden mezun oldu. Şu anda Doktorlar dizisinde çok başarılı bir oyunculuk sergilemektedir.


    Rol Aldığı Diziler ve Tiyatrolar

    Dizi

    Doktorlar Zenan 2006
    Kızlar Yurdu Zeynep 2006
    Ödünç Hayat Mine 2005
    Ekmek Teknesi Sonay 2002
    Gülbeyaz Ayşegül 200
    Vay Anam Vay 2001
    Hayat Bağları 1999
    Mahellenin Muhtarları 1992
    Dadı


    Tiyatro

    Kökler
    Bab-ı Hikaye
    Kaç Baba Kaç
    İki Kişilik Bir Oyun
    Salaklar Sofrası 2004
    İnkar Ediyor 2007

    Film

    Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol 2005
    Organize İşler Yosun 2005
    Tombala Meryem 2005
    Tarlada Açan Çiçekler 2005
    Haydarpaşa'da Bir Varmış Bir Yokmuş 2000
     
  6. UquR

    UquR Üye

    Yeşim Ceren Bozoğlu (Fikret)

    [​IMG]


    Yeşim Ceren Bozoğlu - Oyuncu

    2006 - Doktorlar : Fikret
    2005 - Alanya Almanya : Ayşe
    2004 - Arap Saçı
    2003 - Günahım Neydi Allahım
    2002 - Gülbeyaz : Meryem
    2002 - Azad : Göze
    2001 - Yeditepe İstanbul : Nilgün
     
  7. UquR

    UquR Üye

    Aysun Kayacı (Kader)

    [​IMG]


    Aysun Kayacı (d. 23 Mart 1979, İstanbul) 15 yaşında mankenliğe gitmiş olduğu fuarlarda stant görevliliği yaparak başlamıştır. Uzun bir süre mankenlik yaptıktan sonra 2000li yıllarda oyunculuğa da başlamış ve Zehirli Çiçek adlı dizi de rol almıştır.

    2004 yılında 12.MGD Altın Objektif Ödüllerinde Yılın En İyi Mankeni ödülünü aldı. 2005 yılında Çat Kapı, 2006 yılında Doktorlar, 2007 yılında Sessiz Gemiler adlı dizilerde rol aldı. Kısık Ateşte 15 Dakika adlı sinema filminde de şarkıcı rolü oynadı. 2007 – 2008 yıllarında Pepsi Max’ın olay getiren reklam filminde oynadı.

    Artık tamamen mankenliği bırakarak kendisini kariyer yapmaya adayan Aysun Kayacı, şu anda Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okumaktadır. Dizi oyunculuklarına devam etse de ağırlık olarak şu anda Ntv’de yayınlanan “Haydi Gel Bizimle Ol” adlı televizyon programında sunuculuk yapmaktadır.

    Futbolcu Emre Aşık'ın eski sevgilisi.

    Oynadığı diziler

    * Sessiz Gemiler
    * Doktorlar - Kader
    * Zehirli Çiçek
    * Çat kapı

    Oynadığı filmler

    * Kısık Ateşte 15 Dakika

     
  8. UquR

    UquR Üye

    Yağmur Atacan (Hasan)

    [​IMG]


    Doğum Yeri : Gaziantep
    Doğum Tarihi : 19 Mayıs 1983
    Eğitimi : Lisans
    19 Mayıs 1983 Gaziantep doğumlu. İlkokulu Eskişehir'de okudu. Lise eğitimini Üsküdar Anadolu Lisesinde tamamladı. Halen İstanbul Üniversitesinde Edebiyat Fakültesi Felsefe Anabilim Dalı bölümünde eğitimini sürdürüyor.

    Tiyatro

    Lise yılları ve 2002 yılında Canbaz isimli oyunda Bebeto karakteri.

    Reklam-Katalog

    Egos, Panda, Coca Cola, Hürriyet, Ülker gibi firmalarla 40'ın üzerinde çalışma.

    TV Programları

    2006 Ocak ayında başlayan ve hala devam etmekte olan TRT televizyonunda Ben İstersem adlı program sunuculuğu.
    2006 - İlk Aşkım : Serkan
    2006 - Doktorlar : Hasan
    2005 - Nefes Nefese : Barış
    2004 - Bir Dilim Aşk : Taner
    2003 - Lise Defteri : Ali
     
  9. UquR

    UquR Üye

    Cüneyt Türel (Cüneyt Türel)

    [​IMG]


    Cüneyt Türel, (d. 1942), Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı.

    İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunu olan Cüneyt Türel, tiyatroya Yeşil Sahne ve Gençlik Tiyatrosu'nda başladı. Aynı dönemde İstanbul Üniversitesi Türk Talebe Birliği Gençlik Tiyatrosu`na katıldı. Burada hem konservatuvar düzeyinde bir iç eğitim alıyor hem de pratik olarak seyirci karşısına çıkıyordu.

    İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra, 1962 yılında Gülriz Sururi - Engin Cezzar Tiyatrosu'nda profesyonel oldu. Daha sonra Lale Oraloğlu Tiyatrosu'nda çalıştı. 1965 yılında Cimri oyunu ile 30 yıl boyunca çalışacağı Şehir Tiyatroları'na geçti. 1995 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları'ndan ayrıldı ve Tiyatro İstanbul bünyesinde bir sezon "Sanat" adlı oyunu oynadı.

    1995 yılında Işıl Kasapoğlu ve Tilbe Saran ile birlikte Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosu'nu kurdu. 2007 yılında kapanana kadar bu tiyatronun her oyununda oynadı. 2004 yılında Kent Oyuncuları'na misafir oyuncu olarak katıldı ve üç oyunda rol aldı. 2007 yılında tekrar Tiyatro İstanbul'da Çıkmaz Sokak Çocukları adlı oyunda misafir oyuncu olarak oynadı. 2008 yılında Tiyatro Dot'a Karakuş adlı oyunla misafir oldu.

    Oyuncu, 1979 yılından bu yana çeşitli sinema, televizyon ve seslendirme çalışmalarını da sürdürmektedir.


    Rol aldığı bazı oyunlar

    * Karatavuk
    * Çıkmaz Sokak Çocukları
    * Anna Karenina
    * Kumarbazın Seçimi
    * Ördek Muhabbetleri
    * İki Hayat Sonra
    * Fernando Krapp Bana Mektup Yazmış
    * Tek Kişilik Şehir
    * By Knepp
    * Molyys
    * Alacaklılar
    * Sevilmek
    * Abelar ve Heloise
    * Sanat
    * Aç Sınıfın Laneti
    * Vahşi Batı
    * Tartuffe
    * Kral Lear
    * Vanya Dayı
    * Kaligula
    * Bizans Düştü
    * Anahtar Sahipleri
    * Nereye Kadar
    * Yunus Emre
    * Kendini Bulmak
    * Deli Bal
    * Vişne bahçesi
    * Deli İbrahim
    * Romeo ve Juliet
    * Fatih
    * Görüşme - Kutlama - Çağrı
    * Madam Butterfly
    * Bahar Noktası
    * Oyun Nasıl Oynanmalı
    * Cimri
    * Altona Mahpuskarı
    * Pygmalion
    * General Çöp Çatan
    * Akıl Oyunu

    Yönettiği bazı oyunlar

    * Ayak Bacak Fabrikası
    * Deli Bal
    * Cumhuriyet Kızı
    * Küçük Prens
    * Oidipus
    * Hakimiyeti Milli Aş Evi

    Ödülleri

    * 1996: Avni Dilligil Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu, Abelar ve Heloise (Aksanat)
    * 2000: Afife Tiyatro Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu: Sevilmek (Aksanat)

    Filmografisi

    * 1979 Paranın Kiri
    * 1979 Savunma
    * 1990 Duygu Çemberi
    * 1995 Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey
    * 1997 Kuşatma Altında Aşk
    * 1998 Kaç Para Kaç
    * 2000 Herkes Kendi Evinde
    * 2001 Son
    * 2002 Abdülhamit Düşerken
    * 2002 Gülbeyaz
    * 2002 Her Şey Aşk İçin
    * 2003 Estağfurullah Yokuşu
    * 2004 Arap Saçı
    * 2005 Eylül
    * 2005 Kayıt Dışı
    * 2006 Çinliler Geliyor
    * 2006 Sıla
    * 2006 Tutkunum Sana
    * 2007 Doktorlar

    Seslendirme

    * 2002 Hititler
     
  10. UquR

    UquR Üye

    Özgül Kavruk (Bilge Tuna Atahanlı)

    [​IMG]
     
  11. size hayranım ekip hepiniz çok başarılısınız özellikle ela sen
     
  12. sizi seviyorum helede zenana bayılıyom
     
  13. budiziyi çog sewerim ben
     
  14. Doktorlar dizisi 2014 yılında'da tekrar başlayacak mı ?
     
  15. özgül kavruk u hiç sevmiyorum ama yasemin ergene ve kutsiyi çoooooooooooooooooooooook
    seviyorum
     
  16. Doktorlar dizisi yaz sezonuna açılış yapmalı lütfen doktorlar dizisini 2014 okullar kapandıktan hemen sonra doktorlar dizisi başlar lütfen başlasın
     

Bu Sayfayı Paylaş