FrmArtuklu

FrmArtuklu (http://www.frmartuklu.net/)
-   Frmartuklu Soru-Cevap Bölümü (http://www.frmartuklu.net/frmartuklu-soru-cevap-bolumu/)
-   -   Selena Gomez kimdir? Selena Gomez Biyografisi (http://www.frmartuklu.net/frmartuklu-soru-cevap-bolumu/214698-selena-gomez-kimdir-selena-gomez-biyografisi.html)

Kayıtsız Üye 21-03-2011 02:29

Selena Gomez kimdir? Selena Gomez Biyografisi
 
Selena Gomez kimdir? Selena Gomez Biyografisi

SeLeN 21-03-2011 02:57

Cevap: Selena Gomez kimdir? Selena Gomez Biyografisi
 
Selena Gomez

http://img15.imageshack.us/img15/2267/selenagomez2.jpg

Selena Marie Gomez (d. 22 Temmuz 1992 - New York) ABD'li aktris ve şarkıcı. En iyi bilinen rolü Waverly Büyücüleri adlı Disney Channel Dizisi'ndeki Alex Russo karakteridir.

Selena Gomez 22 Temmuz 1992’de New York’ta doğan Amerikalı oyuncudur. Gomez ailesinin tek çocuğudur. Selena’nın annesi Dallas’taki yerel tiyatrolarda sahne alıyordu. Selena’nın da oyunculuk yeteneği annesinden ileri gelmektedir. Çocukluğunda hep annesinin provalarını seyreder. Selena Gomez Dallas’taki bir ajans tarafından keşfedilir. İlk rolü Barney & Friends’te Gianna adlı karakterdir. Selena’nın rol aldığı sinema filmleri sırasıyla Spy Kids 3-D: Game Over (2003), Walker, Texas Ranger: Trial by Fire (seslendirme 2005), Horton Hears a Who!(2008). Selena ayrıca TV filmlerinde de rol alır: Stevie Sanchez (2005), The Suite Life Zack and Cody, Arwin!, Brain Zapped (2006), Wizards of Waverly Place, Hannah Montana (2007). Selena Ekim 2007’den itibaren Disney Channel için Wizards of Waverly Place’te Alex Russo karakterini canlandırmaktadır.


Tv
  • 2002—2003
    • "Barney & Friends" (Barney&Arkadaşları)
  • 2006
    • "Zack ve Cody'nin Lüks Yaşamı"
  • 2007
    • "What's Stevie Thinking"
  • 2007
    • "Hannah Montana"
  • 2007
    • "Arwin"
  • 2007
    • Wizards of Waverly Place (Waverly Büyücüleri)
  • 2009
    • Sonny with a chance (Sonny'nin Yıldızı)
  • 2009
    • Zack ve Cody Güverted
Filmler
  • 2003
    • "Spy kids 3D:Game Over "
  • 2005
    • "Walker, Texas Ranger: Trial by Fire"
  • 2006
    • "Brain Zapped"
  • 2008
    • "Horton hears a who"
  • 2008
    • "Another Cinderella Story"
  • 2008
    • "Princess Protection Program" (Prenses Koruma Programı)
  • 2009
    • "Wizards of Waverly Place :The Movie"
  • 2010
    • "Beezus and Ramona
Diskograf
  • 2006 - "Brain Zapped"
  • 2007 - "Everything Is Not What It Seems"
  • 2008 - "Cruella de Vil"
  • 2008 - "Tell Me Something I Don't Know"
  • 2008 - "New Classic" (Drew Seeley ile)
  • 2008 - "Bang a Drum"
  • 2008 - "Fly to Your Heart"
  • 2009 - "Make It Happen" (David Henrie ile)
  • 2009 - "Perfectly"
  • 2009 - "Whoa Oh!" (with Forever the Stickest Kids)
  • 2009 - "One and the same" (Demi Lovato ile)
  • 2009 - "Head First"
  • 2009 - "Magic"
  • 2009 - "Disappear"
  • 2009 - "Magical"
  • 2009 - "Falling down"
Albüm



http://img846.imageshack.us/img846/1584/selenagomez.png
  • 2009 - "Kiss and Tell"

SeLeN 21-03-2011 03:00

Cevap: Selena Gomez kimdir? Selena Gomez Biyografisi
 
http://img24.imageshack.us/img24/248...lenagomez2.jpg

http://img340.imageshack.us/img340/4...213286566z.jpg

http://img846.imageshack.us/img846/1...lstarparty.jpg

http://img812.imageshack.us/img812/4...enagomezuh.jpg

http://img832.imageshack.us/img832/2...nagomez2vk.jpg

http://img707.imageshack.us/img707/5...agomez03nc.jpg


Saat: 05:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Frmartuklu.Net ©2008 - 2014